16 відгуків
+380 (50) 643-66-36
+380 (44) 361-45-73
Ножи и аксессуары Samura

Уход за кухонными ножами

Уход за кухонными ножами
Кухонные ножи, следует хранить в безопасном месте, где они не могут соприкасаться с другими кухонными принадлежностями, правильное использование и уход за ножами - залог долгой службы Ваших ножей. Існує безліч підставок для ножів, дозволяють дбайливо зберігати і берегти від зіткнення з іншим посудом. Оптимальним пристосуванням для зберігання ножів, є настінні магнітні тримачі. На відміну від настільних блоків, магніти не приховують форму ножа. Недопустимо использование ножей не по назначению. В результате таких действий могут возникнуть серьезные повреждения - вплоть до раскалывания лезвия или поломки рукоятки, не говоря уже о царапинах. Нож должен только резать - в этом залог его долговечности. Кроме того, каждый нож предназначен для резки определенного продукта, потому что все они обладают разной текстурой и плотностью. Ножі, залежно від твердості сталі і якості виготовлення, вимагають заточування від одного разу на місяць до одного разу на півроку. В процесі роботи на поверхні ножа з'являються мікродефекти, що призводить до його затуплению. Тупим ножем і важко, і небезпечно працювати, тому ножі потрібно регулярно підточувати. Неприпустимо різати на твердій поверхні. Непридатними є метал, кераміка. Оптимальна поверхня обробних дощок - м'який поліетилен сітчастої структури. Дане покриття не вбирає запахи на відміну від дерева, а також за рахунок ефекту батута, який створюється за рахунок сітчастої структури, дозволяє зберігати заточку ножів більш тривалий час. Мийте ножі відразу після використання. Багато продуктів містять речовини, які можуть викликати корозію і потемніння леза.
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner