Маленький ніж з коротким прямимо лезом. Один з найбільш потрібних на кухні ножів (входити до «кухарської трійки»). Дуже зручний для чищення овочів і фруктів і нарізки невеликих продуктів. Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Незвичайна фінішна обробка леза імітує сліди ковальського молота, створюючи під час різання повітряну подушку, завдяки чому виключається налипання скибочок продуктів і зменшуються зусилля, прикладені при нарізанні. Рукоять ножа, яка виконана з дерева, зручно лежить в руці, не ковзає і стійка до анресивних середовищ. Samura KAIJU - це колекційні ножі сучасного дизайну, які стануть справжньою окрасою на будь-якій кухні.