Ніж з довгим тонким і вузьким лезом дуже зручний для нарізки великих шматків шинки, рибного філе, ковбас та інших продуктів. Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Завдяки спеціальному фінішу - лезо стає більш грубим і матовим, а тому на ньому не видно відбитки пальців, а також дана обробка запобігає налипанню продуктів до ножа. Рукоять ножа, яка виконана з волого-і термостійкого матеріалу G-10, зручно лежить в руці, не ковзає і стійка до анресивних середовищ. Samura MO-V Stonewash - це недорогі і практичні ножі сучасного дизайну, які стануть справжньою окрасою на будь-якій кухні.