Довгий ніж з дуже гострим хвилястим лезом буде необхідний при нарізанні хліба, а також продуктів з грубою скоринкою і м'яка яким центром (наприклад, ананаса, кавуна). Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Завдяки спеціальному фінішу - лезо стає більш грубим і матовим, а тому на ньому не видно відбитки пальців, а також дана обробка запобігає налипанню продуктів до ножа. Рукоять ножа, яка виконана з волого-і термостійкого матеріалу G-10, зручно лежить в руці, не ковзає і стійка до агресивних середовищ. Samura MO-V Stonewash - це недорогі і практичні ножі сучасного дизайну, які стануть справжньою окрасою на будь-якій кухні.