Традиційна японська Деба - це ніж з характерною формою леза, широким обухом і одностороннім заточуванням. Ідеально підходить для роботи з рибою - оброблення та відділення голови від тушки. Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується.Класична рукоять ножа, яка виконана з африканського палісандра, зручно лежить в руці і забезпечує максимальний комфорт в роботі. Японський ніж Okinawa стане справжнім подарунком для шанувальника японських кулінарних традицій.
Даний ніж зведений під 15 градусів, а кут підведення наближається до 25.
Якщо у вас є бажання пересвесті ніж під інший, зручний для вас кут, це може бути зроблено за бажанням клієнта за рахунок фірми після повної оплати товару.